AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2023 22:45
335 millioner: Tottenham tæt på stor signing

Tottenham er efter sigende tæt på at sikre sig vinterens anden signing.


Pedro Porro nærmer sig et skifte til Tottenham.

Det er meldingen denne onsdag aften fra den troværdige The Athletic-journalist, David Ornstein, samt Fabrizio Romano.

Tottenham, som tidligere i dag præsenterede signingen af Arnaut Danjuma på en lejeaftale, er i forhandlinger med Sporting Lissabon om Pedro Porro, og klubberne nærmer sig en aftale.

Den spanske back har en frikøbsklausul på €45 millioner - svarende til 335 millioner kroner - og Sporting Lissabon er efter sigende fast besluttet på et få det fulde beløb, men i de seneste dage har Tottenham forsøgt at få nedsat prisen.

LÆS OGSÅ: 10 store transfers, der kan blive en realitet

Ifølge Fabrizio Romano er en handel mellem Sporting Lissabon og Tottenham meget tæt på at være på plads, hvor det kun er de sidste detaljer, der mange at komme på plads efter intensive forhandlinger i dag. 

Den portugisiske klub er allerede i gang med at finde en erstatning for Pedro Porro, hvor man har henvendt sig til Brighton om at hente Tariq Lamptey på en lejeaftale. 

Flere Premier League-klubber meldes interesseret i Tariq Lamptey, men Sporting Lissabon har nu meldt sig på banen og vist konkret interesse til Brighton.

LÆS OGSÅ: Vild melding: Flere PL-spillere kan få lang karantæne for medvirken i svindel

LÆS OGSÅ: PL-komet indgiver transferanmodning


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE