AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 10:45
30 mål sidste sæson: United er fortsat interesseret i Sevilla-stjerne

Wissam Ben Yedder skulle stadig være på blokken i Manchester United.


Det er meget få topangribere, som kan anskaffes for €40 millioner -  eller knap 300 millioner kroner -  på dagens transfermarked, men Manchester United fortsætter med at udvise interesse i Sevilla-stjernen Wissam Ben Yedder.

Det skriver det spanske medie La Colina de Nervion. Og den 28-årige franskmand, som scorede hele 30 mål for sin spanske klub sidste sæson, har selv erkendt, at han drømmer om at spille for en storklub.

- Jeg dørmmer om at spille på det højeste niveau i en af de største klubber i verden side om side med verdensklassespillere, skulle Ben Yedder tidligere have udtalt.

Og France Football, det franske fodboldmagasin, bekræfter også, at De Røde Djævle skulle have en interesse i angriberen. Intet bud er afgivet, men han er angiveligt på blokken hos Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær.

Det lyder heller ikke helt usandsynligt, at Manchester United skulle reagere på interessen, hvis Romelu Lukaku får sit ønskede skifte til Inter Milan i løbet af dette transfervindue. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED