Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:05:2021 11:02
For 250 mio. kroner: Ekspert råder transfermål at vælge United over Liverpool

Ian Wright mener, at Brightons eftertragtede Yves Bissouma bør vælge Manchester United over Liverpool.


Den tidligere Arsenal spiller og nuværende fodboldekspert Ian Wright mener, at Brightons eftertragtede midtbanespiller Yves Bissouma har flere fordele ved et skifte til Manchester United.

Avisen The Times bragte først historien omkring, at Liverpool havde identificeret Bissouma til at styrke midtbanen, mens det senere har forlydt, at også United skulle være interesseret i spilleren.

Bissouma, der af medier og aviser som HITC og The Times værdisættes til 30 millioner pund, vil dog gøre sig klogest i at vælge sidstnævnte United, lyder det fra Wright, der talte med netop HITC:

- Man ser på Bissouma, og Bissouma ser på Liverpool, og vi ved, hvilke problemer klubben har haft i denne sæson. Hvis jeg skulle vælge mellem Liverpool og United i det nuværende klima, ville jeg vælge United, lyder det fra Wright, der begrunder, at United både har mere potentiale i truppen samt flere penge.

- Hvad der sker i Liverpool lige nu er, at flere af dem render ind i 30 års klassen. Det gælder Virgil, Henderson, og de tre oppe foran. 

- Man tænker selvfølgelig, at de har været fremragende de sidste sæsoner, men se på United, og hvad de er i gang med at gøre - det er bare mere spændende. Og jeg prøver ikke at være vise disrespekt, men hvor Liverpools ressourcer?

United ligget pt. nummer to i Premier League med 13 point ned til Liverpool på sjettepladsen.

24 årige Bissouma har optrådt 36 gange for Brighton i denne sæson med to mål til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED