Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2020 11:27
23 mål i 116 kampe: Spurs er klar med bud på PL-angriber

Football Insider skriver, at Tottenham nu planlægger et sent bud på Christian Benteke før transferdeadlinen.


José Mourinho har helt klart og helt tydeligt givet udtryk for, at han ønsker en ny angriber før transferdeadlinen næste mandag. Et væld af forskellige spillere er derfor blevet sat i forbindelse med Spurs, og vi kan nu tilføje endnu et til listen.

For Football Insider skriver denne mandag, at Tottenham planlægger et bud på Christian Benteke fra Crystal Palace med syv dage tilbage før deadline day.

En kilde fra The Lilywhites fortæller til mediet, at Mourinho har givet grønt lys til, at klubben nu fokuserer sine kræfter på den belgiske landsholdsangriber.

Benteke er lidt en spøjs størrelse. Han havde en suveræn målscoringsstatistik for Aston Villa, kom til Liverpool, hvor han blev droppet af Jürgen Klopp, som sidenhen solgte ham videre til The Eagles.

Sidenhen er der kommet længere mellem scoringerne, og den 29-årige angriber står i dag noteret for 23 mål i 116 kampe for Palace. Det er ikke prangende, men med til historien hører selvfølgelig også, at belgieren er tiltænkt en rolle som backup for Harry Kane.

Mourinho skulle efterspørge en "target man" i samme fold som Fernando Llorente, og ligesom den tidligere Tottenham-angriber fylder Benteke godt i landskabet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED