Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2021 21:28
16 mål: Udlejet Chelsea-talent tiltrækker interesse

En af Chelseas udlejede spillere har gjort sig bemærket i den belgiske liga.


I Chelsea er Tammy Abraham fortsat klubbens topscorer denne sæson med 12 mål, selvom angriberen ikke for alvor har spillet i et par måneder. Samtidig løber en af klubbens unge spillere rundt i Belgien og brager mål ind.

Selvom Cercle Brügge hører til i bunden af den bedste belgiske række, har Ike Ugbo lavet 16 mål for klubben.

Og de mange mål har medført ganske stor interesse i angriberen, som har interesse fra blandt andet England, Frankrig og Italien og næppe bliver i Chelsea, hvor han har kontraktudløb i sommeren 2022.

Goal skriver således, at Fulham, Bologna, Sampdoria og Genk siges at være interesserede, og derudover er Monaco også interesseret, og den franske klub har en fordel i forhandlingerne.

For Monaco er søsterklub til Cercle Brügge, og derfor kan Monaco købe Ugbo for bare £5 millioner i sommerens transfervindue.

Han har aldrig fået seniordebut for Chelsea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED