Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 20:35
15 klubber står klar: Han er den mest eftertragtede spiller i Premier League

Der er hård konkurrence blandt de klubber, som er interesseret i Folarin Balogun.


Folarin Balogun kan meget vel snart være fortid i Arsenal.

Den 19-årige angriber har kontraktudløb efter denne sæson, og The Gunners har ikke haft held med at forlænge hans kontrakt.

Han får dog ikke svært ved at finde en ny klub.

Tidligere i dag berettede vi en historie fra Football Insider, der hævdede, at RB Leipzig skulle have indgået en aftale med Folarin Balogun om et sommerskifte på en fri transfer. Det bliver afvist af transferguruen, Fabrizio Romano.

Han melder i stedet, at 15 klubber har tilbudt ham en kontrakt.

- Folarin Balogun har modtaget 15 tilbud i et skifte på en fri transfer næste sommer. Der er ingen fremgang i kontraktsituationen med Arsenal. Det er kompliceret, fordi han vil have spilletid. RB Leipzig ikke har ikke afgivet et officeilt tilbud til ham, skriver Fabrizio Romano på Twitter.

Folarin Balogun har endnu ikke fået spilletid i Premier League denne sæson, men har til gengæld været i aktion i Europa League og Carabao Cuppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED