AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 22:51
149 millioner kroner: Everton har budt på Real Madrid-spiller

Everton har afgivet et bud på venstrebacken fra Real Madrid. Det melder Sky Sports.


Everton råder over en stærk venstreback i form af Lucas Digne, men efter Leighton Baines valgte at lægge støvlerne på hylden, har The Toffees rettet blikket mod en ny venstreback, der skal give Digne kamp til stregen. 

Ifølge Sky Sports har de nu fundet den perfekte spiller, og her er tale om en yderst formstærk herre. 

Sky Sports kan således berette, at Everton har afgivet et bud på £18 mio. - hvilket svarer til godt og vel 149 millioner danske kroner - for Real Madrids Sergio Reguilon. 

Sergio Reguilon var i den netop overstået sæson udlejet fra Real Madrid til Sevilla, og det ophold var en gigantisk succes. Den 23-årige spanier spillede således en afgørende rolle for Sevilla, og han blev ved udgangen af sæsonen kåret til La Ligas bedste venstreback. 

Han er nu tilbage i Real Madrid, men her er udsigten til spilletid ikke den bedste, da hovedstadsklubben i forvejen råder over Marcelo og Ferland Mendy. Real Madrid skulle ellers være glade for Reguilon, men da de samtidig har brug for kapital, kan et salg af venstrebacken bestemt ikke udelukkes. 

23-årige Reguilon skulle ifølge Sky Sports også være på blokken i mindst tre andre Premier League-klubber, men Everton har nu bragt sig foran ligarivalerne ved at afgive førnævnte bud på £18 mio. 

Tiden må nu vise, om det er nok til at vriste ham fri af Real Madrids klør. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED