Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:04:2021 16:07
104 mål i 68 kampe: Hålands ultra-talentfulde fætter vil til Liverpool

Albert Braut Tjåland tilkendegiver i en Q&A for Rising Footballers, at han har en drøm om at spille for Liverpool i fremtiden.


Liverpool forfølger angiveligt ikke Erling Braut Håland denne sommer. Dertil er Dortmund-stjernen, som skulle koste mellem £150-200 millioner i transfersum samt agentsalærer, ganske enkelt for dyr, hvis man skal tro adskillige medier.

Men måske The Reds alligevel kan signe en "Braut" denne sommer. Erlings 17-årige fætter, Albert Braut Tjåland, drømmer nemlig om at spille i Premier League for drømmeholdet Liverpool. Det fortæller den unge norske angriber selv i en Q&A for Instagram-profilen Rising Footballers.

Modsat fætter Erling er Albert endnu ikke slået igennem på den store scene, men hans målstatistik for først Bryne FK og sidenhen Moldes ungdomshold kunne indikere, at han har talentet til at følge i sin fætters fodspor.

Sidste sæson scorede han 40 mål i 31 kampe, og i denne sæson stod han tilbage i marts noteret for 64 sæsontræffere i 37 kampe for Molde. For at sætte det bare lidt i perspektiv, selvom man sikkert ikke kan sammenligne akademihold i Norge med England, scorede et kæmpetalent som Mason Greenwood "kun" 34 mål i 34 kampe for Manchester Uniteds U18-hold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED