Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

10 store transfers der kan blive en realitet

Af Morten Bruun Jørgensen
25.01.2023 Kl. 08:52
Vi dykker her ned i ti store transfers, der kan blive en realitet inden transfervinduets lukning.

Der er få dage tilbage af transfervinduet, men der kan stadig nå at blive lavet nogle rigtig store handler.

Vi har derfor kigget nærmere på ti mulige transfers, der kan nå at blive en realitet i løbet af de kommende dage.

LÆS OGSÅ: EXPLAINER: Sådan fungerer Financial Fair Play

Enzo Fernández til Chelsea
Rygterne går på, at Chelsea har genetableret kontakten til Benfica efter at have gjort et ihærdigt stykke arbejde tidligere i transfervinduet, hvor meldingerne også gik på, at den argentinske verdensmester selv var meget opsat på at skifte til London-klubben. Chelsea har brug for Fernández, men nu er spørgsmålet, om The Blues er klar til at betale den pris, som Benfica forlanger.

Ivan Fresneda til Arsenal
Ifølge The Athletic er Arsenal allerede enig med Real Valladolid om at købe den talentfulde højre back, som kan komme til at koste i omegnen af 112 millioner. I første gang lader det til, at han skal sendes tilbage til den spanske klub på en lejeaftale resten af sæsonen, men handlen kan meget vel komme på plads i dette transfervindue.

Mykola Matviyenko til Brighton
Shakhtar Donetsk har solgt en række spillere til Premier League i de seneste år, og nu kan endnu en være på vej til verdens bedste liga, for Brighton er interesseret i den ukrainske landsholdsspiller, som er udset til at styrke klubbens defensiv. Brighton skal dog agere hurtigt og betale en god pris for at lave en handel i de kommende dage.

LÆS OGSÅ: Vanvittigt prisskilt: Nu koster han 841 millioner kroner

Malo Gusto til Chelsea
Chelsea har handlet massivt ind i dette transfervindue, og måske er The Blues ikke færdig endnu, for der er angiveligt allerede blevet budt på den talentfulde franske forsvarsspiller. Lyon har dog afvist buddet, men Chelsea har slet ikke givet op og er nu klar til at forhøje buddet ganske markant. London-klubben har brug for en ekstra højre back, og det vil give god mening ud fra Chelseas indkøbsstrategi at hente Gusto.

Nicolas Jackson til Bournemouth
Bournemouth og Villarreal er efter sigende enige om pris på 171 millioner kroner for den senegalesiske angriber, som har fået et lille gennembrud for Villarreal i denne sæson. Handlen lader til at være tæt på, og det er interessant, om han kan hjælpe Bournemouth til at overleve i Premier League.

Arnaut Danjuma til Tottenham
Det lignede et skifte til Everton, hvor han havde været til lægetjek, men så meldte Tottenham sig på banen, og nu er det formentlig blot et spørgsmål om tid, inden den tidligere Bournemouth-spiller vender tilbage til England efter et ophold i Villarreal, hvor han har imponeret stort og i sommer blev sat i forbindelse med Liverpool.

Anthony Gordon til Newcastle
Tilbage i sommerens transfervindue var Chelsea på jagt efter den engelske kantspiller, og nu er interessen ifølge The Telegraph genoptaget. Men det kan se ud som om, at Newcastle er ved at overhale The Blues og købe Gordon i Everton for en ganske stor transfersum, der kan nå op på over 400 millioner kroner.  

FØLG TRANSFERVINDUET LIVE HER

Weston McKennie til Leeds
Forhandlingerne mellem Leeds og Juventus er ifølge Fabrizio Romano er i gang, og den amerikanske landsholdsspiller vil være en forstærkning til Jesse Marsch’ mandskab. Nu er spørgsmålet dog, om han lokkes væk fra Juventus, hvor han spiller en væsentlig rolle og er noteret for 21 kampe i sæsonen.

Pedro Porro til Tottenham
Både Tottenham og Chelsea er efter sigende interesseret i spanieren, som spiller i Sporting. Mest sandsynligt er det dog nok, at han ender med at skifte til Tottenham, der længe har forhandlet med den portugisiske klub. Antonio Conte har også brug for en ny højre wingback.

Hakim Ziyech til Newcastle
Chelsea har lige pludselig fået rigtig mange spillere i truppen – især i offensiven, og marokkanske Ziyech har ikke for alvor været i kridthuset hos Graham Potter, og nu er Newcastle interesseret i midtbanespilleren. Både et køb og en lejeaftale kan angiveligt komme på tale, og denne handel kan måske først blive en realitet til allersidst i vinduet.

Annonce