AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:04:2019 20:28
0 driblinger fra 55 touches: Arsenal-spillers formdyk fortsætter

22-årige Alex Iwobi har i et stykke tid undgået den store opmærksomhed trods et betydeligt formdyk.


Arsenal er pt. inde i en dårlig stime, hvilket har sendt fans og kritikkere på jagt efter at finde syndebukke for formdykket - i den forbindelse har tyske Shkodran Mustafi måtte høre en del for en række mindre gode præstationer.

Alex Iwobi er en anden spiller, der er nødt til at hanke op i sig selv på trods af, at kritikkernes fokus på nigerianeren har været begrænset.

22-årige Iwobi har i denne sæson nok en gang været en urokkelig del af Arsenals startellever, men trods hans offenssive rolle er det i år kun blevet til fem mål og syv assists i 46 kampe - han har tilmed ikke nettet i sine seneste 11.

Den seneste var i gårdsdagens 3-1 nederlag til Wolves, hvor Iwobi også gjorde sig uheldigt bemærket i en anden statistik.

Nigerianeren formåede nemlig ikke at lave en eneste dribling i kampen på trods af, at han rørte bolden hele 55 gange, hvilket ikke just er lovende for en offensiv spiller.

Arsenal-siden FootballFancast skrev blandt andet således efter Wolves-kampen:

- Arsenal har for mange middelmådige spillere, og her er Iwobi nok et af de bedste eksempler på disse. Han er i bedste fald en breddespiller.

Om dette er en overdrivelse er svært at konkludere på, men de kan i hvert fald menes at være berettiget til at kræve mere kreativitet fra Arsenal-spilleren.

Alex Iwobi har i alt spillet 145 kampe for The Gunners, scoret 14 gange og lavet 25 assists.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED