Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Balo-agent åbner op for Premier League-comeback

Af Redaktionen
21.12.2016 Kl. 18:18
Mino Raiola åbner op for, at Mario Balotelli kan vende tilbage til Premier League.

Mario Balotelli skiftede efter Liverpools flotte sæson i 2013/14 til Merseyside-klubben, hvor han skulle agere spydspids i Liverpools jagt på europæisk succes. Det eventyr blev en fiasko for både Liverpool og Balotelli, der skuffede både i Premier League og i Champions League, hvor de røg ud i gruppespillet. I sommer skiftede den kontroversielle italiener endelig væk fra Liverpool, da han fik lov til at gå gratis til Nice, efter at Liverpool flere gange – forgæves – havde prøvet at sælge angriberen.

Her har Balotelli haft stor succes. Den 26-årige italiener har scoret 10 mål i 13 kampe for klubben, der ligger nummer et i Ligue 1. Midt i alt successen åbner agenten Maino Raiola på for, at Balotelli kan vende tilbage til England og fortæller, at der har været kontakt med engelske klubber vedrørende Balotelli.

– Det er bestemt en mulighed (at vende tilbage til England, red). Vi har allerede talt med engelske klubber, men det er for tidligt at sige noget om det lige nu. Vi vil holde fokus på Nice, siger Raiola til talkSPORT og uddyber om den form, Balotelli har vist i efteråret, men som han aldrig viste hos Liverpool:
 
– Jeg vidste, at han ville genfinde sin form. Jeg synes stadig, det var en skam, at Klopp ikke gav ham en fair chance, men Mario beviser nu, hvad han kan.
 
 – Det er hans karriere, og jeg tror, at han forstår mere nu og ved, at han gjorde nogle ting forkert i fortiden. Men det er ligemeget at se tilbage, nu ser vi fremad, lyder det fra Raiola.
 
Balotelli har da også for nylig sagt, at han ikke er afvisende over for en fremtidig Premier League-retur, men det bliver helt sikkert ikke til Liverpool:
 
– Helt sikkert ikke til Liverpool, fordi det gik meget skidt i Liverpool, fortæller Mario Balotelli til kinesiske Xinhua, da han blev spurgt om, hvorvidt han kunne finde på at vende tilbage til Premier League.

– Jeg har sagt, at holdet var godt, og at fansene er fantastiske, men jeg vil aldrig tilbage til Liverpool. Den første jeg tænker på i England er Manchester City og det andet hold, jeg altid har kunnet lide er Arsenal. Det betyder ikke, at jeg kommer til at spille der. Jeg kan bare godt lide dem, slutter Balotelli.

Annonce