Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Morgan ser frem til Porto: Vi vil gøre det godt

Af Redaktionen
06.12.2016 Kl. 13:55
Wes Morgan ser frem til kampen mod FC Porto onsdag aften, som han vil nyde, men også levere en god præstation i.

Premier Leagues mestre fra Leicester City er videre til ottendedelsfinalen af Champions League, efter en 2-1-sejr over Club Brügge i sidste runde. Leicester møder i gruppespillets sidste kamp FC Porto på udebane. En kamp, der rent sportsligt ikke har betydning for Leicesters videre færd i turneringen, men som man ifølge Leicesters kaptajn Wes Morgan gerne vil lave en god præstation i.

– Vi vil tage dertil og levere en god præstation og forsøge at få et godt resultat, men på samme tid har vi ikke et pres på os i forhold til at skulle bruge en sejr. Det er en rar position at være i, så vi kan derud og nyde kampen, siger Wes Morgan til Leicesters hjemmeside og uddyber:

– Det er godt at kunne sige, at vi er kvalificeret med en kamp i baghånden – det havde vi uden tvivl takket ja til i starten af gruppespillet, så det er fantastisk  at være i den her position, og forhåbentlig kan vi fortsætte det gode arbejde. 

– At fortsætte som ubesejret ville været et stort boost, og vi gør vores bedste for at hente et resultat dernede, siger Morgan.
 
Set med danske briller er det mere end vigtigt, at Leicester yder deres bedste. FC København kan gå videre fra gruppen, hvis Leicester tager point i Porto samtidig med, at Ståle Solbakkens tropper slår Brügge i Belgien.
 
Der bliver trukket lod til 1/8-finalen i UEFA Champions League den 12. december
Annonce