Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vertonghen: Et privilege at være en del af Tottenham

Af Marc Stig Christensen
02.12.2016 Kl. 17:36
Jan Vertonghen har sat sin signatur på en ny kontrakt, og han ser med glæde tilbage på hans tid i klubben, men også fremad.

Jan Vertonghen skiftede i 2012 en storby ud med en anden, da han drog fra Ajax Amsterdam til Tottenham i London. Han har lige siden været en stor profil i hjertet af Spurs-defensiven, og denne sæson er hans femte i klubben.

Det blev fejret med en forlængelse, så ægteskabet mellem Vertonghen og Tottenham varer indtil sommeren 2019. Spurs TV har i den anledning taget en snak med den 189 cm høje belgier.

– Engang imellem snakker jeg med Mousa, Hugo eller Kyle, som også har været her længe, om spillere der har været her og forladt os igen, men også ungdomsspillerne som Harry (Kane) og Tom (Carroll), der i vores tid er kommet op gennem ungdomsrækkerne og er blevet store spillere for Tottenham. Det er sjovt at sammenligne klubben tilstand dengang jeg kom med situationen idag. Meget har ændret sig, og der er en helt ny stemning og tro på tingene i hele klubben. Fremtiden ser lys ud, og jeg er lykkelig for at være en del af det.

– Der er også sket en del i mit privatliv, da jeg er blevet far. Det har været specielt at blive far i London og spille for Tottenham, og det er noget jeg for altid vil huske tilbage på med glæde. Jeg er dog stadig den samme person, og jeg har også flere af de samme mennesker omkring mig. Mousa er her stadig! Men jeg er måske blevet en anelse mere ansvarsfuld.

Jan Vertonghen er den spiller i klubbens nuværende trup, der har spillet tredjeflest kampe for klubben. Han har spillet 179 kampe, mens Hugo Lloris er på 184 og Kyle Walker på 205 kampe.

Annonce