Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Giggs insisterer: United skal nok komme tilbage til toppen

Af Gustav Tornby
01.12.2016 Kl. 19:13
Ryan Giggs føler sig sikker på, at Manchester United en dag vender tilbage til toppen af europæisk fodbold.

Siden Sir Alex Fergusons exit fra Manchester United har De Røde Djævle haft problemer med at genskabe de flotte præstationer, som skotten stod for. 

David Moyes kom og smuttede igen efter 10 månedr, mens Louis van Gaal fik klubben tilbage i Champions League og sikrede et FA Cup-trofæ, men blev fyret kort efter. 

Siden da er José Mourinho kommet til klubben og under hans ledelse føler Ryan Giggs sig sikker på, at De Røde Djævle kommer tilbage til toppen af engelsk fodbold.

– Der ville altid skulle komme en ændring, grundet Sir Alex' magt, hans indflydelse i den periode og det handlede bare om, hvordan man kom igennem den periode, fortæller Giggs til magazinet Sport. 

– Så kom David Moyes, Louis van Gaal og nu José Mourinho og det overrasker mig ikke på grund af den indflydelse, som Sir Alex Ferguson havde på holdet. 

– Fansene er ikke vant til, at man går fra at være mestre til en syvendeplads og så fjerde og femte. Men det handler om at komme tilbage til toppen. Om det er i år eller næste år, så er jeg sikker på, at de nok skal præstere, slutter Giggs.

 

Annonce