Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Iwobi: Jeg var tæt på at forlade Arsenal

Af Gustav Tornby
28.09.2016 Kl. 18:25
Alex Iwobi afslører, at Arsenal var tæt på at løslade ham i løbet af hans tid på klubbens akademi.

Den nigerianske landsholdsspiller Alex Iwobi kom til Arsenal-akademiet da han blot var ni år gammel og fik sin førsteholdsdebut i et 3-0-nederlag til Sheffield Wednesday tilbage i oktober 2015. 

Iwobi er sidenhen blevet en vigtig del af Arsene Wengers førstehold, men han fortæller, at det sagtens kunne have endt anderledes. 

– Jeg var tæt på at blive løsladt, da jeg var 14, igen som 16-årig og så fik jeg en professionel kontrakt derefter. Specielt da jeg var 14 troede jeg, at jeg var tæt på at forlade klubben. Det var stressende, da jeg også gik i skole og ville forsøge at balancere det med, at jeg ville have en kontrakt hos Arsenal. Det var virkelig svært for mig, fortæller Iwobi til den engelske avis London Evening Standard. 

– Vi fandt oftest ud af i december, hvem de ville beholde på akademiet, men jeg fik ved med at få spørgsmålet: Er han god nok? Så de forlængede min tid der for at se, om jeg kunne noget og så fortsatte det frem til marts og til april. Heldigvis gjorde jeg nok. Da jeg var 16 fik jeg muligheden for at forlade klubben, men jeg har altid følt mig hjemme hos Arsenal og det er der, jeg ønsker at være, slutter han. 

Alex Iwobi starter inde, når Arsenal onsdag aften møder FC Basel i Champions League.

Annonce