Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sunderland-spiller: Klubben ville bare elske at slippe for mig

Af Gustav Tornby
29.08.2016 Kl. 20:43
Jeremain Lens fortæller, at Sunderland ville elske at slippe af med ham.

Jeremain Lens skiftede omkring et års tid siden til Stadium of Light fra ukrainske Dinamo Kiev, men den hollandske offensivspiller endte blot med at få 14 Premier League-kampe fra start i sin første sæson på Wearside.

Nu er han på vej væk fra klubben – og har et par hårde ord med til the Black Cats. Han forventes inden længe at skifte til Fenerbahce på en sæsonlang lejeaftale.

– Sunderland ville bare elske at slippe af med mig. Jeg spillede ikke engang, var ikke engang på bænken. Jeg havde bare et problem med klubben. Hvad problem? Ingen idé, fortæller han ifølge ESPN.

28-årige Lens afslører, at han skal gennemgå lægetjek i Tyrkiet tirsdag forud for en sæsonlang lejeaftale, der kan udvikle sig til en permanent aftale, hvis Fenerbahce ønsker det. 

I Tyrkiet kommer Lens til at blive trænet af sin tidligere træner i Sunderland, Dick Advocaat, efter en tid på Stadium of Light, hvor Lens var marginaliseret under SamA Allardyce og blot scorede fire mål i 24 optrædener. 

Lens kom på banen fra bænken i 1-1-opgøret mod Southampton lørdag og sendte det indlæg afsted, der førte til Jermain Defoes kasse, men han har endnu ikke startet en kamp under den nye Sunderland-manager David Moyes. 

– I morgen skal jeg gennemgå lægetjekket. Jeg forventer ikke nogle problemer. Jeg ser frem til det. Fenerbahce er en stor klub og en stor udfordring. Jeg har et godt forhold med Dick, men han kender også mine kvaliteter. Det er ikke fordi, han gør mig en tjeneste, fortæller Lens. 

Sunderland har afvist at kommentere på Lens' udtalelser, da de blev kontaktet af Press Association i England. 

Annonce