Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Nu er vi 80 point fra at vinde Premier League

Af Jeppe Augustsen
25.08.2016 Kl. 23:42
Selvom situationen ikke er holdbar i Hull, så er humøret alligevel højt hos spillerne, fastslår Robert Snodgrass.

Inden åbningskampen mod de forsvarende mestre fra Leicester var Hull dømt som de helt klare nedrykkere af diverse eksperter.

Det skyldes klubbens nuværende situation, hvor de har Mike Phelan som midlertidig manager, efter Steve Bruce valgte at sige op.

På overraskende vis slog de Leicester med 2-1, og i anden spillerunde blev det til en 2-0-sejr ude over Swansea. 

Robert Snodgrass, der blev matchvinder mod Leicester, fastslår også, at humøret er højt blandt spillerne, selvom klubbens situation er kritisk. Efter sejren over Swansea sagde Mike Phelan i omklædningsrummet, at de kun var 36 point for at nå de magiske 40 point og dermed overleve i Premier League. En spiller svarede ham tilbage:

– Nej, vi er kun 80 point fra at vinde ligaen, fortæller Robert Snodgrass.

Hull har i øjeblikket 13 kampklare spillere, og det ser Robert Snodgrass også noget positivt i.

– Vi er ikke så mange spillere, så vi er i de mindste garanteret spilletid. Det er en mærkelig situation, men vi nyder det. Det er situation, hvor vi stort set har alt at vinde, fordi folk tænker: "De taber hver evig eneste weekend". Det er motiverende.

– Stor ros til Phelan. Han har fået ro på det hele, og nu har han brug for støtte. Han er en fantastisk manager, og det mener alle spillerne. Vi står bag ham. Vi smider ikke håndklædet i ringen. Vi gør det for os selv og for vores holdkammerater, slutter han.

Annonce