Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Bud accepteret: Mané på vej til Liverpool-lægetjek

Af Jeppe Augustsen
26.06.2016 Kl. 21:42
Sadio Mané er millimeter fra et skifte til Liverpool, da Southampton har accepteret et bud fra Liverpool, der lyder på £30 millioner.

Jürgen Klopp udtalte i den forgangne sæson, at han manglede bredde på kanterne, og han nærmer sig nu en signing af kantspilleren, Sadio Mané.

Inden for den seneste uges tid har rygterne om Sadio Mané og et skifte til Liverpool taget fart, og en transfer er altså under opsejling.

Liverpool har i denne weekend afgivet et bud på den senegalesiske kantspiller, der lyder på £30 millioner – et bud, som Southampton har accepteret. Det skriver Daily Mail.

Derudover beretter den engelske avis, at Sadio Mané skal igennem det obligatoriske lægetjek inden for de næste par dage, mens hans agenter forhandler en kontrakt på plads med Liverpool-direktør, Ian Ayre.

Jürgen Klopp mener, at Sadio Mané har den hurtighed, energi og aggressivitet, som kan give Liverpools offensiv en ny dimension. 

Med en pris på £30 millioner vil de nuværende Southampton-profil blive Liverpools tredjedyreste indkøb i klubbens historie.

 

Annonce