Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Valencia-manager vil holde på United-emne

Af Mads Bye Marboe
30.05.2016 Kl. 18:05
Pako Ayesteran fortæller, at han agter at beholde Andre Gomes i klubben.

Paco Ayesteran blev udpeget som permanent manager for Valencia i slutningen af den forgangne sæson, da Gary Neville havde skuffet i spidsen for klubben.

Ayesteran er derfor også manden, som står foran et spændende transfervindue med Valencia, hvor flere af klubbens spillere rygtes til større klubber – heriblandt Andre Gomes.

Ayesteran ønsker dog at holde på portugiseren, som er blevet sat i forbindelse med både Chelsea og Manchester United den seneste tid.

– Klubben kender mine præferencer. Der er enighed. Andre er en fodboldspiller, som interesserer os, og målet er at beholde ham. At gøre det er en anden ting, udtaler han til den spanske sportsavis, AS.

Ayesteran erkender nemlig, at klubbens budget er mindre end normalt, da man ikke skal spille europæisk fodbold efter sommerpausen.

– Jeg har ikke brug for en revolution. Der er spillere, som jeg ved ville være mulige i en anden situation. Vi ville kunne konkurrere med to-tre ændringer, men der er andre forhold. Budgettet er reduceret, fordi vi ikke er i Europa.

Andre Gomes er ligeledes blevet rygtet til Juventus og Bayern München.

Annonce