Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Conte har ét krav angående Chelsea-job: Køb disse fire spillere!

Af Gustav Tornby
11.02.2016 Kl. 02:42
Antonio Contes folk har haft samtaler med Chelsea FC og afleveret en liste med fire spillere, som en del af den vision, italieneren vil føre ud i livet på Stamford Bridge.

Den italienske træners repræsentanter har angiveligt mødtes med mestrene for at diskutere muligheden for at overtage roret hos Chelsea til sommer. Chelsea mødte den nuværende italienske landstræners repræsentanter i januar, og skal have yderligere forhandlinger i løbet af marts måned.

I løbet af mødet i januar, gav Conte en liste med en række spillere, som han ønsker at hente til Chelsea FC – og her hævder Daily Mail, at Paul Pogba fra Juventus toppede listen. Profilerede Antonio Conte vil jagte Paul Pogba, der forventes at ville koste i underkanten af 700 millioner kroner. 

Desuden hævdes det, at Conte også ønsker Atletico Madrid-stopperen José Gimenez og Paris Saint-Germain-duoen Marco Verratti & Ezequiel Lavezzi. 

Det er tidligere blevet nævnt i den engelske presse, at Conte er påbegyndt engelsk-undervisning, og ønsker at arbejde i Premier League. Så sent som i går udtalte han, at han ser den engelske liga som den liga, hvor der bliver spillet bedst fodbold i øjeblikket. 

Annonce