Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Lindegaard: Derfor forlod jeg United

Af Marc Stig Christensen
06.02.2016 Kl. 10:35
Anders Lindegaard forlod i sommers Manchester United efter små fem år i klubben. Læs her hvorfor han foretog skiftet væk fra Old Trafford.

Anders Lindegaard var i starten af hans United-karriere ganske populær, og han var i et par omgange ved at vinde målmandsdysten med David de Gea, men det blev alligevel aldrig til den helt store United-karriere for den fynskfødte keeper.

Det medførte i sommers et skifte til West Bromwich, da hans United-kontrakt udløb, men Lindegaard mener faktisk, at han skulle have søgt væk tidligere.

– Han (van Gaal) hentede Victor Valdes ind, og det blev et hårdt år for mig. Jeg blev degraderet et par gange, men der var intet at stille op. 

– Manageren ønskede at gå i en anden retning end min, og det er fair nok. Men grunden til jeg blev i United var faktisk på grund af Louis van Gaal. Jeg tog hans ankomst til klubben som en genstart for mig selv. 

– Men det gik aldrig, og jeg fik ikke, hvad jeg håbede på. Når jeg ser tilbage på forløbet, så skulle jeg have forladt klubben, da van Gaal kom til, har Lindegaard fortalt i et interview til Daily Mirror.

Anders Lindegaard er nu ejet af West Bromwich, hvor han dog er udlejet til Preston North End.

Annonce