Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Spids ørene, Sturridge! Vardy fortæller: Sådan spillede jeg på trods af smerten

Af Gustav Tornby
29.11.2015 Kl. 23:04
Jamie Vardy har scoret i 11 Premier League-kampe i streg, men det er ikke uden smerter, fortæller han.

Fredag aften blev Liverpool-angriberen Daniel Sturridge advaret af The Reds' manager Jürgen Klopp, der sagde, at Sturridge skal lære, hvad rigtig smerte er, efter han brokkede sig over endnu en skade. 

24 timer senere scorede Jamie Vardy for 11. Premier League-kamp, og satte dermed rekord i den bedste engelske række, da han dermed forbipassede Ruud van Nistelrooy i 1-1-kampen mod den hollandske angribers tidligere klub Manchester United. 

Det er en imponerende bedrift – en bedrift, der til dels skyldes, at Vardy nægter at lade skader stoppe ham. Da han scorede det historiske mål mod Manchester United fik han et slag på dén, og havde brug for is på foden med det samme efter kampen.

– Det er efterhånden almen viden, at jeg hver uge får en skade. Men jeg vil aldrig ikke spille, så simpelt er det. Jeg vil spille så mange kampe, jeg kan, og hjælpe holdet på den bedste måde jeg kan, fortæller Vardy ifølge Mirror Football. 

Fire år siden scorede Vardy til 1-1 foran 768 personer, da angriberens tidligere klub Fleetwood spillede mod Gateshead. 

– Jeg var også skadet den dag! Jeg havde problemer med en skade i foden, så det er efterhånden en cirkel, der fuldendes. Jeg ved, at jeg til tider vil blive skadet. Det er den måde, jeg spiller på, og hvis jeg skal spille på trods af en skade, så gør jeg det, slutter Vardy. 

Leicester-manager Claudio Ranieri er også imponeret af landsholdsangriberen. 

– Når der er en bold, når der er kamp, så glemmer Jamie alt. Han havde smerte i løbet af kampen. Jeg sagde til ham: 'Er du okay, skal jeg lade dig starte ude?', fordi han så træt ud. Han sagde, at han var okay, og endte med at være en stor trussel for modstanderne, fortalte Ranieri efter kampen mod Manchester United. 

Annonce