Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Fekir 2.0: Liverpool trækker sig fra stor signing efter lægetjek

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
07.04.2021 Kl. 12:15
Sport Bild skriver denne onsdag, at Liverpool ikke forfølger Ibrahimo Konaté i øjeblikket, selvom den franske Leipzig-forsvarer skulle have gennemført en del af sit lægetjek for klubben.

Først skrev The Athletic, at Liverpool var i fremskredne forhandlinger med Ibrahima Konaté fra RB Leipzig. Kort efter var det så franske RMC Sport, som kunne berette, at den unge midterforsvarer allerede skulle have gennemført en andel af sit lægetjek for klubben forud for et muligt sommerskifte.

Men meldingerne fra de ellers normalt så pålidelige medier ser ud til måske at være ramt ved siden af skiven. Tysk presse har under hele forløbet være skeptiske omkring historierne om, at en handel næsten skulle være på plads. I dag skriver Sport Bild så, at Konaté IKKE kommer til at skifte til Liverpool denne sommer.

Mediet påstår, at Leipzig-direktør Oliver Mintzlaff decideret har været i kontakt med Liverpool for at høre, hvorvidt de engelske mestre havde intentioner om at signe franskmanden eller ej. Da Konaté har en frikøbsklausul, kunne The Reds i princippet gøre det uden at skulle forhandle med den tyske klub.

Men svaret fra The Reds skulle have været, at den 21-årige forsvarer "ikke er et emne for dem i øjeblikket". Er det sandt, kunne det indikere, at Konaté ikke ligefrem topper Liverpools liste over forstærkninger til midterforsvaret, så klubben lige nu udforsker andre muligheder.

Sport Bild mener også at have svaret på, hvem klubben i stedet er efter. I princippet er han allerede halvt inde i folden, for det skulle dreje sig om Ozan Kabak. Han koster kun omkring det halve af Konaté, €20 millioner, og så er han allerede vant til Liverpools system og kender klubben, ligesom tyrkeren også længe er blevet betragtet som et af de største defensive talenter i verden.

 

Annonce