Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Vild statistik: Så få kampe taber Liverpool til Big Six-rivalerne under Klopp

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
29.09.2020 Kl. 11:39
Jürgen Klopp har en fremragende statistik mod de andre storhold.

Som Arsenal mandag fik at føle, har det nuværende Liverpool-hold krammet på de fleste mandskaber i Premier League, men Jürgen Klopp har virkelig også en helt exceptionelt imponerende statistik mod ligaens andre tophold.

Demonteringen af The Gunners mandag var tyskerens kamp nummer 50 for Liverpool mod et andet engelske Big Six-hold, og det hører til sjældenhederne, at Klopp går fra banen med et nederlag.

Liverpools egen statistiker, Ged Rea, skriver på sin Twitter-profil, at Liverpool kun har tabt otte af de 50 kampe mod rivalerne, siden Klopp overtog trænersædet i oktober 2015.

I samme tidsrum har Manchester City tabt 17 ud af 48 kampe mod de andre stohold, mens Manchester United har tabt 15 ud af 47. Chelsea er gået tabende fra banen i 20 ud af 49 tilfælde, Tottenham 20 ud af 48, mens antallet for Arsenal er 23 ud af 48.

Kigger vi på Big Six-tabellen fra sidste sæson, vandt Liverpool syv kampe mod de andre storhold, spillede en enkelt uafgjort og tabte to. I indeværende sæson har man allerede besejret bådet Chelsea og Arsenal nu, så tendensen ser ud til at fortsætte for The Reds.

 

 

 

 

Annonce