Dumt pointtab: Manchester United smider sejren

13.07.2020 Kl. 20:59
Manchester United smed point i overtiden mod Southampton.

Mandagens Premier League-kamp endte med en pointdeling mellem Manchester United og Southampton.

Dermed er Manchester United nu ubesejret i de seneste 18 kampe.

Fra kampens start pressede Southampton som vanligt højt, og det kastede flere afslutninger af sig.

Efter 12 minutters spil gav det også en scoring, da Paul Pogba smed bolden væk foran eget felt. Ved fjerneste stolpe kunne Stuart Armstrong tæmme et indlæg fra Nathan Redmond og sparke bolden forbi David De Gea.

Manchester United svarede imidlertid hurtigt tilbage og blot 11 minutter senere var stillingen 2-1.

Først var det Marcus Rashford, der scorede efter oplæg fra Anthony Martial, og kort efter var den franske angriber så selv på pletten med en flot scoret efter nogle træk ind i banen.

I midten af anden halvleg var det igen to United-spillere, der stod bag en kæmpe chance, men i sidste øjeblik fik Ryan Bertrand blokeret Rashfords afslutning tæt under mål.

Generelt var kampen efter pausen dog præget af flere opspilsfejl, og det var først til sidst, at der begyndte at opstå flere scoringsmuligheder.

Dybt inde i overtiden fik indskiftede Michael Obafemi udlignet for Southampton, der dermed stjal to point fra De Røde Djævle.

Manchester United er fortsat nummer fem i Premier League og missede muligheden for at rykke op på tredjepladsen.