Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ekspert: Arsenal-spillere vil væk efter fiasko

Af Emil Plovgaard
20.05.2022 Kl. 15:10
Champions League-drømmene er så godt som kollapsede hos klubben.
Arsenal skal vinde, mens Tottenham skal sætte point til på Premier Leagues sidste spilledag, hvis The Gunners skal have mulighed for at spille i Champions League i næste sæson.
 
Og ifølge Paul Merson, der tidligere har tørnet ud for Arsenal og nu arbejder som ekspert for en række medier, er der flere spillere, som lurer på et skifte væk, hvis man må nøjes med Europa League.
 
– Jeg garanterer jer, at der er flere spillere hos Arsenal, som siger: 'Hvis vi ikke får Champions League-fodbold, forlader jeg klubben'. Det er, hvad der gør mig skidt tilpa. Men de havde deres chancer for at kvalificere sig, og de kollapsede. Det var slemt nok, at de blev ydmyget af Tottenham, men at tabe til Newcastle…, skriver Paul Merson i sin klumme for Daily Star.
 
Merson mener, at det er den manglende erfaring, der er skyld i Arsenals kollaps, og han frygter, at det kan forskrue klubbens planer i det kommende transfervindue.
 
– De er bare et ungt hold. Uerfarne. I det ene minut er de oppe at ringe, og de er gode. I det næste minut er de forærdelige. 
 
– Får Arsenal en bedre chance end denne? Manchester United vil være mere konkurrencedygtige under en ny manager. Tottenham vil købe nye spillere, skriver han videre.

Annonce