Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Tidl. Liverpool-profil: Kun Van Dijk og Alisson er urørlige

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
28.02.2020 Kl. 11:45
Jason McAteer mener ikke, at Liverpool ville have svært ved at klare sig uden alle andre af sine spillere.

Liverpool kan miste Jordan Henderson, Mohamed Salah eller Roberto Firmino til skader eller transfers, men ikke blive synderligt svækket.

Tager man til gengæld Virgil Van Dijk og Alisson ud af ligningen, er det en anden sag.  Det mener den forhenværende Liverpool-stjerne Jason McAteer.

– Der er kun to spillere på dette Liverpool-hold, som er uerstattelige. Det er Van Dijk og Alisson. Tager man dem ud af startopstillingen, er Liverpool øjeblikkeligt svagere, siger McAteer til Racing Post.

– Det er en anden historie, hvis man fjerner en hvilken som helst anden spiller, og det inkluderer også Jordan Henderson, selvom jeg er stor fan af ham.

McAteer føler, at Jürgen Klopp har så meget kvalitet til rådighed på bænken, at man sagtens kunne erstatte alle andre spillere uden det store dyk i niveau.

Men når man fjerner lige netop Jordan Henderson, fjerner man også en vigtig kvalitet, som særligt anføreren bringer.

– Man savner ikke nødvendigvis Henderson for det spillemæssige, men han savnes – og det så vi mod West Ham –  for sine lederegenskaber, siger McAteer.

– Jeg synes, Liverpool kørte i andet gear hele kampen, og det havde Henderson ikke tilladt at ske, havde han været på banen.

 

Annonce