Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Ny Roma-chef vil genforenes med United-flop

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
13.06.2019 Kl. 11:31
Paulo Fonseca ønsker at leje Fred, som han tidligere har trænet i Shakhtar Donetsk.

Paulo Fonseca er knap nok landet i den italienske hovedstad som Romas nye cheftræner, før han har sat gang i klubbens transferaktiviteter.

Og han ønsker ifølge Il Romanista at blive genforenet med et velkendt ansigt i form af brasilianske Fred, som mange ville betegne som et flop for Manchester United.

De Røde Djævle betalte omkring £52 millioner for den brasilianske midtbanespiller sidste sommer baseret på hans mange flotte præstationer under netop Paulo Fonseca.

Gode kampe har han ikke spillet mange af i den røde trøje, men Paulo Fonseca skulle angiveligt være overbevist om, at han kan hive Fred op på sit gamle niveau og sikre ham en plads på det brasilianske landshold på ny.

Den nye Roma-træner skulle ifølge Il Romanista have Manchester United-spilleren som absolut førsteprioritet i dette transfervindue, men håber på, at Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward går med til at leje brasilianeren ud –  potentielt i op til to sæsoner.

Det er muligvis gået tabt i oversættelsen fra italiensk, men umiddelbart satser Roma på, at en lejeaftale værd €5 millioner årligt kan vinde Fonseca sin yndling tilbage.

 

 

Annonce