Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

'Kinas Sergio Ramos': Jeg skal til Chelsea i dette transfervindue

Af Morten Bruun Jørgensen
28.08.2015 Kl. 08:58
Chelsea er angiveligt på nippet til at sikre sig den kinesiske forsvarsspiller, Zhang Linpeng, fra Guangzhou Evergrande.

José Mourinho har hele sommeren været ude efter John Stones i Everton, men The Toffees vil ikke sælge sin engelske forsvarsspiller, og det har måske fået Mourinho til at se sig om efter alternativer til Stones.

Kinas største avis, Titan, rapporterer i dag, at Chelsea håber at gennemføre en handel med Zhang Linpeng, inden transfervinduet lukker i på tirsdag.  

– Jeg er meget glad og meget spændt til at endeligt have accepteret denne formelle invitation. Jeg har arbejdet hårdt og har ventet disse fem-seks år på min drøm om at spille i Europa, og nu får jeg endelig anerkendelse fra den engelske Premier League , er Linpeng citeret for at have sagt af Titan.

Nye regler omkring arbejdstilladelsen gør dog, at der kun er en lille chance for, at Linpeng kan få tilladelse til at spille i Premier League allerede i denne sæson. Kun spillere, der repræsenterer et land i top 50 på FIFA’s verdensrangliste får automatisk en arbejdstilladelse, og Kina er rangeret som nummer 79. Det betyder, at hvis Chelsea henter Linpeng, vil han blive lejet ud.

– Til trods for, at jeg ikke kan spille i Premier League med det samme, så tror jeg, at Chelsea har det mest professionelle arrangement omkring min arbejdstilladelse. Jeg har slet ikke nogen bekymringer angående forhandlingerne, lyder det fra Linpeng.

Marcelo Lippi, Fabio Cannavaro og Luiz Felipe Scolari har stået i spidsen for Guangzhou Evergrande over de seneste tre år, og førstnævnte mener, at Linpeng er den bedste kinesiske fodboldspiller i ligaen.

Den 26-årige kineser, som har spillet 44 landskampe, har været med til at vinde fire ligatitler på stribe og succes i den asiatiske Champions League, siden han i 2010 kom til Guangzhou Evergrande. 

Annonce