Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sherwood: Hundrede pund på, at Benteke bliver

Af Redaktionen
06.07.2015 Kl. 17:02
Aston Villa går ikke af med Christian Benteke uden videre, det fastslår klubbens manager Tim Sherwood nu.

Om det er et røgslør for at lokke flere penge ud af bejlerne eller ej, vides ikke, men Aston Villa-manageren Tim Sherwood ufordrede i dag en Sky Sports-journalist til at vædde hundrede pund med ham på, at angriberen Christian Benteke stadigvæk er Villa-spiller efter d. 2 september.

– Ja, jeg vil vædde hundrede pund på, at han er her når transfervinduet lukker. Vi vil gerne beholde Christian Benteke her. Vi vil meget gerne beholde vores bedste spillere og Christian er helt sikkert en af dem, siger Tim Sherwood til Sky Sports.

Liverpool og Tottenham har været meldt interesseret i Aston Villa-topscoreren Christian Benteke siden sæsonens afslutning. For Liverpools vedkommende er det en interesse, som er blevet mere konkret igennem de seneste par uger.

Ifølge TalkSports Graham Beecroft, som har en viden om Liverpool og engelsk fodbold i al almindelighed, kan et skifte være tæt på. Han mener at vide, at Liverpool og Aston Villa skulle være blevet enige om en pris på den belgiske landsholdsspiller. En påstand, der dog ser ud til at være lidt ved siden af – at dømme efter Sherwoods seneste udtalelser.

Annonce