Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

OFFICIELT: Verdens rigeste fodboldspiller forlader Premier League

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
24.09.2020 Kl. 08:03
Faiq Bolkiah, bedre kendt som verdens rigeste, ikke bedste, fodboldspiller, har forladt Leicester og er skiftet til portugisiske Maritimo.

Faiq Bolkiah. Måske vækker navnet genklang, måske gør det ikke, for den 22-årige kantspiller for Brunei har aldrig nogensinde spillet en Premier League-kamp, selvom han har været i først Southamptons, så Chelseas og senest Leicesters akademi siden 2013.

Til gengæld gør hans enorme familieformue, at hans rigdom får den af Cristiano Ronaldo og Lionel Messi til at blegne. Derfor er Bolkiah måske bedre kendt som "verdens rigeste fodboldspiller".

Han er nemlig søn af prinsen af Brunei, Jefri Bolkiah, og nevø til den siddende sultan, Hassanal Bolkiah. Men nu kan Premier League ikke længere prale af, at verdens mest velhavende boldspiller spiller i den bedste engelske række.

Onsdag kunne portugisiske Maritimo, der spiller i landets bedste række, nemlig præsentere Bolkiah på en fri transfer fra Leicester.

I den forbindelse udtalte den 22-årige kantspiller, som har del i en familieformue på svimlende $20 milliarder, følgende:

– Dette er det bedste sted for mig at fortsætte min fodboldkarriere.

Kort og kontant. Nu må vi se, om han får ret, for umiddelbart er det svært at vurdere, om fundamentet for en karriere, talentet, faktisk er en ting, eller om han er blevet hjulpet på vej af familiens mange penge.

De eneste kampe, han står noteret for i karrieren, er fem kampe for Leicesters U19-mandskab.

 

Annonce