Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Storudsalg: Fire Ajax-stjerner kan følge Ziyech til Premier League

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
17.02.2020 Kl. 09:16
The Athletic skriver denne mandag, at Ajax ventes at sælge tre til fire af klubbens største stjerner til sommer.

Ajax var sidste sæsons helt store overraskelse med sit unge hold, der med flot offensiv fodbold nedlagde det ene europæiske storhold efter det andet i Champions League.

Flere af klubbens spillere fik derfor sit store internationale gennembrud, men alligevel havde den hollandske traditionsklub held med at beholde kernen af sit mandskab, selvom man solgte Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt.

Det skyldtes særligt, at sportsdirektør Marc Overmars og administrerende direktør Edwin van der Sar havde held med at overtale en række af klubbens stjerner til at blive endnu en sæson i forsøget på at gentage successen.

Det skete dog ikke, da klubben ikke havde held med at avancere fra gruppespillet i dette års Champions League.

Derfor solgte man i sidste uge Hakim Ziyech til Chelsea, og nu skriver The Athletic, at kilder tæt på klubben fortæller, at man nu satser på at sælge yderligere fire af klubbens mest prominente spillere.

Den første er målmanden André Onana, der blandt andet også har været rygtet til Chelsea som backup eller afløser for Kepa Arrizabalaga. Venstrebacken Nicolas Tagliafico ventes ligeledes solgt.

Den brasilianske winger David Neres er også blandt spillerne, der med stor sandsynlighed forlader Amsterdam-klubben til sommer, mens den måske mest højprofilerede er Donny van de Beek.

Den hollandske midtbanespiller har været rygtet til Real Madrid, men skulle også være et transfermål for Manchester United ifølge The Athletic samt adskillige andre pålidelige engelske medier.

Ligesom Hakim Ziyech-aftalen blev officiel inden sommertransfervinduet, satser Ajax også på, at den 22-årige hollænder vil blive solgt inden for de kommende uger.

 

Annonce