Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Landstræner lovpriser Sterling: En kandidat til prisen som Årets Spiller

Af Søren Nørgaard
10.03.2019 Kl. 07:58
Den engelske landstræner Gareth Southgate mener, at Raheem Sterling har haft en fantastisk sæson og bør nævnes blandt favoritterne til prisen som Årets Spiller.

Manchester City-profilen Raheem Sterling har haft en forrygende sæson og scorede lørdag aften hattrick i sejren over Watford. Også udenfor banen har den engelske landsholdsspiller været i fokus, da han tilbage i decemeber blev udsat for racistiske tilråb på Stamford Bridge. 

Raheem Sterling er derfor aktiv i kampen mod racisme. Netop hans attitude blev fremhævet af den engelske landstræner Gareth Southgate, da han gæstede TalkSport-studiet.

– Det som kendetegner Raheem er hans vedholdenhed. Han kommer altid tilbage fra en nedtur. Han vil modbevise sine kritikere. Han kommer altid tilbage på en positiv måde. Det er fantastisk. Derudover skal vi ikke glemme, at han kom til Liverpool i en ung alder og levede med presset, siger landstræneren og fortsætter:

– Derudover var hans skifte til Manchester City også stort, men han har indordnet sig. Klubben henter nye spillere hver sommer, men han har en evne til at acceptere konkurrence og levere på et højt niveau. Jeg synes, at han har haft en fantastisk sæson og bør være en af kandidaterne til prisen som Årets Spiller, slutter Gareth Southgate.

Annonce