Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Merson melder sig i snakken om Özil: Han må overveje et karrierstop

Af Søren Nørgaard
15.02.2019 Kl. 16:20
Arsenal-legenden Paul Merson mener, at tyske Mesut Özil er den bedste spiller i Arsenal og undrer sig derfor over, at tyskeren ikke spiller.

Under Arsene Wenger blev Mesut Özil betragtet som den vigtigste spiller i Arsenal, ogThe Gunners gik langt for at forlænge tyskerens kontrakt. Det lykkedes i sidste ende, men forud for denne sæson sagde Wenger stop og ind kom spanske Unai Emery.

Den spanske manager har indtil videre ikke haft den store tiltro til Mesut Özil og den tyske verdensmester fra 2014 har flere gange været henvist til bænken eller helt udeladt af truppen. Den manglende spilletid har fået rygterne om Özils fremtid på Emirates til at bluse op igen, og nu blander Arsenal-legenden Paul Merson sig også i diskussionen.

– Normalt opbygger man sin trup og sit spil omkring klubbens bedste spiller. Özil er Arsenals bedste spiller, men får ikke spilletid og det gør ondt på mig, siger englænderen til Sky Sports og fortsætter:

– Han må sidder derhjemme og tænker, hvorfor kan jeg ikke komme på det her hold?, lyder det.

Paul Merson leger endda med tanken om, at Mesut Özil kan overveje at stoppe karrieren:

– Jeg ved ikke, om klubben presser ham til et karrierestop. Han må i hvert fald begynde at overveje det, hvis han ikke kan komme på det her Arsenal-hold, siger Paul Merson.

Mesut Özil var end ikke i truppen, da Arsenal torsdag aften tabte 1-0 til Bate fra Hviderusland. Her var den officielle begrundelse, at den 30-årige tysker var syg.

Annonce