Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pochettino: Jeg vil dræbe racismen

Af Kristoffer Krogh Kiesbye
17.12.2018 Kl. 08:56
Tottenham-træneren har også fået nok af racismen i det smukke spil og opfordrer tilhængere af alle klubber til at støtte deres hold på ordentlig og respektfuld vis.

Først blev der kastet bananer efter Pierre-Emerick Aubameyang, da Arsenal-angriberen scorede mod Tottenham.  Derefter blev en række Chelsea-tilhængere angiveligt taget i at råbe racistisk chikane mod Raheem Sterling, og sidenhen er fans af The Blues også blevet beskyldt for at synge anti-semitiske sange rettet mod Tottenham, da Chelsea torsdag mødte Vidi i Ungarn torsdag.

De racistiske episoder har været mange i nyere tid og har med rette skabt debat, hvilket forud for weekendens kampe i den engelske liga fik Premier League til at opfordre tilhængerne af samtlige hold til at "støtte deres hold på passioneret, positiv og respektfuldt vis". 

Den besked har Mauricio Pochettino ikke andet end støtte op om, da den argentinske træner finder racismen afskyelig.

– Vores egne fans, Arsenal-fans, Chelsea-fans, alle fans verden over skal til at fejre deres egne hold, siger Pochettino ifølge Sky Sports.

– Jeg er ligeglad med, om det er Arsenal-fans, Argentina-fans, Tottenham-fans eller Barcelona-fans – jeg er imod denne type situationer. For mig at se er racisme det værste i verden, og derfor er jeg helt og aldeles mod den opførsel.

– Jeg vil ikke være populistisk, for jeg er ligeglad med, om det er vores fans eller andres fans, som opfører sig sådan. Jeg vil dræbe racismen, og sådan er det.  Det er vores ansvar at opføre sig ordentligt. 

Annonce