Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

VM 2018-simulator: Englands vej til VM-trofæet

Af Redaktionen
18.06.2018 Kl. 10:38
Englands vej til VM-trofæet byder både på blandt andre Brasilien og Frankrig, hvis vi leger med simulatoren og fører englænderne hele vejen til trofæet.

Du kan selv forudsige VM 2018 med VM-guide.dk's simulator her (Det tager ca. et minut).

Vi har taget udgangspunkt i at favoritterne går videre fra hver gruppe, hvor vi også har Danmark videre på andenpladsen efter Frankrig i gruppe C.

Englands gruppe G bliver parret med gruppe H, og derfor vil den sandsynlige modstander enten blive Polen eller Colombia, hvis England avancerer, som de må forventes at gøre i en gruppe med Belgien (den sværeste modstander), Panama samt Tunesien.

Vi er optimistiske og sender England videre på førstepladsen, hvilket betyder, at de skal møde Colombia, hvis vi antager, at de bliver nummer to i deres gruppe.

I kvartfinalen kan englænderne risikere, at stå over for Brasilien. De virkede ikke prangende i går aftes, da de spillede 1-1 med Schweiz, men når man kigger på deres trup og deres nu 12 kampe som ubesejrede, så bliver det nok ikke nogen nem opgave.

Men for eksperimentets skyld, så lader vi England sejre, så vi kan følge dem hele vejen frem til guldet.

De andre kvartfinaler har vi spået således:

Portugal vs Frankrig – Frankrig vinder.

Spanien vs Argentina – Spanien vinder.

Tyskland vs Belgien – Tyskland vinder.

Så er vi fremme ved semifinalerne.

Her mødes Spanien og Tyskland, mens England og Frankrig mødes i den anden semifinale.

Igen vælger vi at sige, at England vinder for at fuldføre vores eksperiment.

Målt ud fra den første runde har spanierne virkede stærkere end Tyskland, så vi sender Spanien videre, hvor den tidligere Chelsea-angriber Diego Costa også virker til at fungere godt i rollen alene på toppen.

Dermed står vi med en finale mellem England og Spanien – med England som vinder.

Det var altså Englands vej til VM-guldet, hvor især Tottenhams to offensive profiler, Dele Alli og Harry Kane, må forventes at få nogle nøgleroller for mandskabet, hvis de skal gå hele vejen. 

Se hele forudsigelsen i ét billede her:

Annonce