Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Joey Barton bliver League One-træner til sommer

Af Kalle Thue Gregersen
18.04.2018 Kl. 21:59
Fleetwood Town har bekræftet, at Joey Barton tiltræder som førsteholdstræner d. 2. juni.

Joey Barton er vel nok mere kendt for at trække kontroversielle overskrifter i aviserne end sin professionelle fodboldkarriere, og han er velsagtens en af de mest provokerende og kontroversielle skikkelser, der har begået sig i Premier League. 

35-årige Barton nåede at tørne ud for Manchester City, Newcastle, QPR, Marseille, Rangers og Burnley i to omgange, mens han også nåede at få en kamp for det engelske landshold. 

Som beskrevet har Barton udtalt og lavet mange opsigtsvækkende ting, og sidste år blev Barton tildelt en 18 måneders lang karantæne for at have oddset på 1260 kampe. Den tidligere Premier League-spiller valgte dog at appellere karantænen, og efterfølgende fik han karantænen nedsat til fem måneder. 

Det ser dog ikke ud til, at Barton vender tilbage til grønsværen som spiller. League One-klubben, Fleetwood Town, har nemlig ansat englænderen som manager gældende fra 2. juni 2018. Det bekræfter Fleetwood på deres offcielle hjemmeside. 

Barton tiltræder på en treårig aftale, og han glæder sig til udfordringen. 

– Jeg er meget spændt på udfordringen og projektet i Fleetwood Town. Jeg har kendt klubben i lang tid, og jeg har allerede et godt forhold til formanden, sagde Barton til Fleetwoods officielle hjemmeside. 

– Det var en stor beslutning for mig, fordi det er mit første trænerjob, og jeg er lykkelig for at få muligheden. Jeg kommer til en klub med store ambitioner. Jeg glæder mig til at komme i gang d. 2. juni. 

Fleetwood ligger placeret på en 14. plads i League One med otte point ned til nedrykningsstregen og 10 point op til playoff-pladserne. 

 

 

Annonce