Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

West Bromwich smed sejren mod Bournemouth

Af Morten Bruun Jørgensen
17.03.2018 Kl. 17:02
Et sent comeback af Bournemouth sikrede klubben tre point i hjemmekampen mod West Bromwich.

West Bromwich har i den grad brug for point, og længe så de ud til at få point ude mod Bournemouth, men sådan skulle det ikke gå.

Det så godt ud for West Bromwich, da Jay Rodriguez sendte gæsterne på Vitality Stadium foran kort efter pausen, hvor den engelske angriber sparkede bolden ind fra kort afstand efter oplæg af Salomon Rondom.

Men som så ofte før i denne sæson kunne West Bromwich, som tidligere har haft en stærk defensiv, ikke holde modstanderne fra at score. Med 13 minutter tilbage af opgøret tog Jordon Ibe chancen fra stor afstand, og den engelske kantspillers forsøg strøg ind bag en ikke helt uskyldig Ben Foster.

Ét point ville ikke gøre alverden for West Bromwich, som er det absolutte bundhold i Premier League, men end ikke dét, fik de med fra opgøret i Bournemouth.

To minutter før tid sparkede Junior Stanislas et frispark over muren og direkte i mål bag Ben Foster, som denne gang næppe kunne have gjort meget mere ved afslutningen.

Bournemouth er nu på 11. pladsen med 36 point, mens West Bromwich ligger sidst med 20 point – og med 10 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

Annonce