Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Barton: Dobbeltmoralsk, hvis Liverpool fyrer Flanagan

Af Gustav Tornby
18.01.2018 Kl. 14:47
Joey Barton mener, at det ville være dobbeltmoralsk af Liverpool, hvis de fyrer Jon Flanagan efter han blev anklaget for overfald.

Jon Flanagan undgik fængsel, men skal gennemgå 15 dages rehabilitering samt 40 timers samfundstjeneste efter han angreb kæresten Rachel Wall den 22. december. 

Flanagan skulle efter sigende have kastet sin partner ind i en væg og senere sparket hende, da hun havde ramt jorden – alt sammen mens han var påvirket af alkohol. 

I en pressemeddelelse skrev Liverpool onsdag, at de havde udtrykt deres skuffelse overfor Flanagan. 

Men lignende hændelser, hvor mere prestigiøse spillere end Flanagan har været involveret, har før hændt på Anfield. 

De spillere fik, ifølge Barton, en ny chance. 

– Luis Suarez bider en anden fodboldsspiller, ytrer sig racistisk overfor en anden, bliver anklaget, fundet skyldig og bliver ikke fyret. De bar rent faktisk t-shirts i hans navn, fortæller Barton til talkSPORT. 

– Steven Gerrard, klubbens kaptajn, kommer i en slåskamp i Southport, kommer i retten, og bliver ikke fyret. Lad os kigge på Roberto Firmino for nyligt. Tre gange har han været over den lovlige alkoholgrænse, kørt i sin bil, hvilket er meget, meget farligt og bliver ikke fyret, men støttet af klubben. 

– At fyre Jon Flanagan grundet en fejl ville skyldes, at drengen ikke er en del af førsteholdets planer og beslutningen ville derfor blive baseret på finansielt ræsonnement fremfor fodboldmæssigt, for hvis det er en fodboldmæssig beslutning, så er det dobbeltmoralsk, slutter Barton. 

25-årige Flanagan spillede sidst for Liverpool i Carabao Cup'en tirsdag den 19. september. Her tabte de 2-0 til Leicester.

Annonce