Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

- Koeman har et dårligt forhold til fansene

Af Pelle Rigtrup
19.10.2017 Kl. 14:43
Forholdet mellem Ronald Koeman og Evertons fans er ikke som det skal være. Det mener klubbens tidligere profil, Alan Stubbs.

Det har slet ikke fungeret for Everton i denne sæson, selvom klubben i sommer spenderede store summer på nye spillere, og manager Ronald Koemans job hænger i en tynd tråd. 

Det er dog ikke kun på banen, at der er problemer. Ifølge Alan Stubbs, der i en årrække tørnede ud for klubben, har Koeman nemlig ikke et særligt godt forhold til klubbens fans: 

– Der er ikke rigtig nogen forbindelse mellem ham og fansene. Intet bånd. Det virker til, at der er et meget koldt forhold mellem dem. 

Stubbs mener, at Koeman kan tage ved lære af Jürgen Klopp i Liverpool, der er en meget populær herre blandt klubbens fans: 

– Klopp har virkelig forstået, hvordan man skal få fansene med sig. Det er selvfølgelig forskelligt, hvordan man er som menneske, men der virker slet ikke til at være nogen forbindelse mellem Koeman og fansene lige nu. 

Everton har blot vundet to kampe i Premier League, mens man ligger sidst i Europa League med kun et enkelt point. Næste opgave for The Toffees er netop i Europa League, hvor man i aften skal op mod franske Lyon. 

Annonce