Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Chelseas backup-plan: Har fundet Courtois-erstatning

Af Marcus Sørensen
24.02.2017 Kl. 10:44
Goal.com erfarer, at Antonio Conte har Atletico Madrids Jan Oblak øverst på sin ønskeliste som erstatning for Thibaut Courtois, hvis det ikke lykkes at holde på Chelsea-keeperen.

Thibaut Courtois rygtes til Real Madrid, som meldes meget interesserede i den belgiske keeper.

Keeperen vil gerne tilbage til Madrid, hvor han spillede i Atletico Madrid i tre år. Hans kone og barn bor nemlig stadig i den spanske hovedstad, hvor familien var, da Courtois var udlejet.

Chelsea vil holde på Courtois, men de kan blive tvunget til at sælge, hvis belgieren presser på for et skifte og indgiver en transferanmodning.

I så fald vil vi formentlig se en transferrekord for målmænd, som stadig er Gianluigi Buffons fra da han skiftede til Juventus for £47.5 millioner tilbage i 2001.

Real Madrid er på udkig efter en ny keeper, og her skal Courtois og De Gea være øverst på listen over fremtidige keepere i Madrid.

Chelsea er som mange andre klubber allerede begyndt at forberede sig på sommerens transfervindue, og her har de også bemærket Real Madrids interesse.

Derfor har de ifølge Goal udtrykt deres interesse i Atletico Madrid-keeper, Jan Oblak, som er klubbens backup, hvis Courtois skifter.

 

Annonce