Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Liverpool-chok: Stjerneangriber skadet igen

Af Redaktionen
24.03.2015 Kl. 01:55
Med karantæner til Martin Skrtel og Steven Gerrard i luften, så er var det sidste Liverpool havde brug for, flere ukampdygtige spillere - nu er stjerneangriberen Daniel Sturridge føjet til den liste endnu engang.  

Det kom sent mandag frem i de engelske medier og blev senere på natten bekræftet af FA, at Daniel Sturridge er vendt hjem til Liverpool fra den engelske landsholdslejr med en hofteskade. 

Sturridge pådrog sig skaden i Liverpool 2-1 nederlag til Manchester United søndag og imens man ikke kunne nå at tilse ham ordentligt i Liverpool, undersøgte landsholdslægerne Sturridge og fandt det nødvendigt at sende ham hjem til behandling.

Omfanget af skaden er endnu ikke fastslagt, men den kommer efter en svær sæson, hvor Sturridge allerede har misset fem måneder med en række skader – den første i september og den seneste nu. 

Den 25-årige angriber misser dermed Englands kommende landskampe imod Lithaun og Italien, der spilles henholdsvis den 27 – og 31 marts.

Liverpool har allerede lidt rigeligt efter søndagens kamp. Udover pointtab og karantænedomme til Gerrard og sandsynligvis også Martin Skrtel, så er Adam Lallana og Daniel Sturridge nu også føjet til listen over skadede spillere. Det samme er målmand Simon Mignolet ifølge flere belgiske medier.

Liverpool kan nu slikke sårene frem imod den næste kamp, som er d. 4 april, når man møder Arsenal i en livsvigtig kamp på Emirates Stadium i London.

Brendan Rodgers frygter formentlig, at han nu igen må undvære Daniel Sturridge i en periode. 

 

GÅ TIL NYHEDSOVERSIGTEN

Annonce