Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Shaqiri skifter til Liverpool, men..

Af Redaktionen
06.01.2015 Kl. 13:19
Liverpool FC har længe været kædet sammen med Bayern Münchens stjernspiller Xherdan Shaqiri, men nu er der interessant nyt fra et schweizisk medie  

Der er ingen tvivl om, at Shaqiri forlader Bayern denne vinter og de seneste forlydender har været, at selvom Liverpool er interesseret, så er det Inter Milan, som er favoritter til at hente den dygtige offensivspiller. 

Den anerkendte schweiziske avis, Blick, skriver dog tirsdag morgen, at Liverpool FC har en mundtlig aftale med Shaqiri, der meget gerne vil til Anfield. Blick skriver, at så snart Liverpool bliver enige med Bayern München, så vil aftalen med landsholdsspilleren være sikret. 

Problemet, ifølge avisen fra Shaqiris hjemland, er, at Liverpool har problemer med at finde de godt 100 millioner kroner, som Bayern kræver for at løse Shaqiri fra sin kontrakt. Liverpool brugte over en milliard danske kroner denne sommer og derfor har man svært ved at finde nye midler på Merseyside. 

Derfor menes det nu, at Inter Milan kan leje Shaqiri det næste halve år, eftersom heller ikke de vil hoste op med 100 millioner – heldigt for Liverpool, vis mundtlige aftale med Shaqiri stadigvæk står ved magt til sommer, hvor man sandsynligvis ikke vil have problemer med at betale prisen.

Blick mener ikke kun problemet ligger i, at Liverpool-ejerne ikke vil give Rodgers for mange midler NU, men i højere grad at det er et spørgsmål om, at overholde UEFA's Financal Fair Play-reguleringer. 

Tror man mediet, så ligner 23-årige Shaqiri altså en Liverpool-spiller til sommer om ikke andet, men The Reds kan håbe at kunne sælge en spiller som italienske Fabio Borini denne vinter, hvilket kan give luft i budgettet til at hente Shaqiri allerede i denne sæson. 

Shaqiri har i denne sæson spillet ni Bundesliga-kampe og scoret et enkelt mål for Bayern München. 

Annonce