Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Christian Eriksen til Anfield Road

Af Redaktionen
21.04.2014 Kl. 08:37
Liverpool forbereder et stort bud på Tottenhams danske kreatør Christian Eriksen, der også var jagtet af klubben i sommer, men valgte at tage til Spurs og London.   

– Sådan skriver det engelske medie Caughtoffside, der mener, at Liverpool nu igen skulle være efter Eriksen – denne gang med en forventing om, at kærligheden er gengældt af danskeren. 

Det menes, at Rodgers vil have Eriksen for at finde flere muligheder på banens sidste tredjedel, men i det lange løb, er det for at kunne erstatte den nuværende kaptajn, Steven Gerrard. 

Liverpool skulle stå klar med 220 milloner kroner til Tottenham og Daniel Levy, der sigende Eriksen for blot 100 millioner, da danskeren i sommer kom fra Ajax Amsterdam. Dermed kan der være profit at hente til en Tottenham-økonomi, der endnu er slagen efter sommerens vanvidsindkøb. 

Eriksen skulle være fristet af, at Liverpool spiller Champions League-fodbold. Samtidig har Liverpool længe været en af Eriksens yndlingsklubber, hvilket sammen med visheden om de mange midler, der bliver frigjort til Liverpool-chefen Rodgers, ikke gør skiftet så usandsynligt som først ventet. 

Eriksen har i denne sæson lavet 10 mål og 10 assist i 34 kampe i alle turneringer. 

Annonce