Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Rodgers om fairplay: Vi vil vinde med stil

Af Marcus Sørensen
17.04.2014 Kl. 14:52
Liverpool topper lige nu både Premier League-tabellen og fairplay-tabellen. Det glæder Brendan Rodgers, der har meget fokus på at vinde på en fair måde.   

Liverpool-manager, Brendan Rodgers, ligger meget fokus på, at hans hold vinder på en måde, hvorpå de har ageret på en god måde i henhold til dommere, officials og modstandere, hvilket har bragt dem til tops i Fairplay-tabellen.  

– Vi forsøger at vinde på en retfærdig måde. Jeg vil være meget stolt, hvis vi både vinder Premier League og fairplay-tabellen, siger Rodgers til Daily Mirror.

– Lige nu topper vi både Premier League og Fairplay-tabellen. Vi omringer ikke dommerne. Vi vil vinde, men vi ønsker at gøre det med stil.

– Sådan er værdierne i klubben. Klubben har vundet mange trofæer gennem årene, men dette er sket med ydmyghed og klasse. Et ord, jeg hele tiden har i tankerne som Liverpool-manager er "klasse". Det er meget vigtigt for mig, at vi fortsætter med at holde på disse værdier. 

– Jeg lever i den tro, at du ikke kan påvirke dommerafgørelser. Du får et par kendelser med dig og et par imod dig, men jeg tror på, at de der arbejder hårdt bliver belønnet for det, hvilket jeg synes er tilfældet for os i denne sæson.

West Ham fik godkendt et noget kontroversielt mål mod Liverpool for et par runder siden, hvilket dog ikke fik Rodgers til at komme op i det røde felt.

– Mod West Ham vekslede jeg nogle ord med dommeren efter kampen. Helt roligt. Jeg ville bare høre hans begrundelse for, at han godkendte deres scoring, og så ville jeg komme videre derfra. 

– I pausen på Upton Park (West Hams hjemmebane, red.) gik jeg ind i omklædningsrummet, da der stod 1-1. Jeg sagde til spillerne: "Hør her. I kan ikke bruge det som undskyldning, vi ikke bruge det til noget. Dommeren gav dem et mål, de ikke skulle have haft, men det vil ikke ændre på noget. Det eneste vigtige er at fokusere igen og derefter genfinde rytmen i spillet".

– Vi prøver at skape et miljø, som ikke tyer til undskyldninger. 

Annonce