Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Atletico-stjerne: Har en svaghed for Liverpool

Af Redaktionen
09.04.2014 Kl. 17:57
Atletico Madrid-stjernen Arda Turan talte i denne uge med det engelske medie FourFourTwo og afslørede blandt andet, at han har en svaghed for Steven Gerrard & Liverpool.   

Turan og resten af Atletico-holdet skal på banen onsdag aften, når man møder FC Barcelona i Champions League. Holdet har været fremragende i denne sæson og derfor er det heller ike unaturligt, at folk som Diego Costa, Koke og Arda Turan, der er bærende kræfter på holdet, bliver rygtet til blandt andet Premier League. 

Blandt andre Liverpool FC er blevet kædet sammen med tyrkiske Arda Turan, der har været fremragende på midtbanen for madrilanerne i denne sæson. Nu afslører den 27-årige tidligere Galatasaray-spiller, at han har en svaghed for Liverpool:

– Jeg har altid spillet for hold i rødt (Galatasaray, Manisaspor, Tyrkiet) og jeg har altid beundret Steven Gerrard. Så ja, jeg har et svagt punkt for Liverpool. Specielt grundet deres historie og atmosfære på Anfield, afslører Turan overfor FourFourTwo's tyrkiske reporter, Sefa Atay, i et længere interview. 

Turan har i denne sæson spillet 26 La Liga-kampe og har scoret tre mål for klubben fra Vicente Calderon. 

Annonce