AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:12:2019 09:04
Zlatan i comeback? PL-klub snakker med hans agent

Area Napoli skriver denne onsdag, at Everton har Zlatan Ibrahimovich på blokken.


Zlatan Ibrahimovich’ navn er blevet nævnt flere steder af mange forskellige medier i den seneste tid.

Nu er turen tilsyneladende kommet til Everton, der ifølge Area Napoli har kontaktet topagenten Mina Raiola omkring svenskeren.

Det ville være et overraskende skifte, men ikke desto mindre figurerer historien allerede i engelske medier, hvor Daily Express blandt andet skriver, at det kan komme på tale.

Rapporten fra Area Napoli hævder, at Zlatan ville blive den bedst betalte spiller i Everton med det samme, og at det samtidig kunne have indflydelse på, hvem den næste manager bliver.

Imidlertid er Zlatan blevet 38 år, men beviste på fornem vis i MLS, at han stadig har en næse for mål og et sjældent set talent.

Om han passer ind i Everton er uvist, men sikkert er det, at hypen omkring den store Zlatan ville være enorm, skulle han skifte tilbage til Premier League. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED