Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 11:21
Zidane ser rødt: Presset manager ønsker otte Real Madrid-profiler solgt

Ifølge Diario Sport har Zinedine Zidane mistet tilliden til en lang række af sine spillere.


Zinedine Zidane er en presset mand på Santiago Bernabeu i øjeblikket. Real Madrid befinder sig på en skuffende fjerdeplads i La Liga, og endnu værre er det, at klubben flirter med en alt for tidlig exit fra dette års Champions League.

Derfor kan man måske ikke bebrejde franskmanden for at have mistet tilliden til en række af sine profiler. Ifølge spanske Diario Sport skulle det i hvert fald være tilfældet, og overlever han som manager for klubben, kan vå få nogle store spillersalg at se i 2021.

Mediet skriver, at Zidane ikke længere stoler på profiler som Eden Hazard, Martin Ødegaard, Rodrygo og Vinicius Junior. Men listen stopper ikke der. Profiler som Toni Kroos og Marcelo skulle også været røget i bad standing, mens Marco Asensio også er i fare for at blive sat til salg.

Forholdet til Isco skulle være krakeleret fuldstændigt, og der er allerede daglige rygter om et muligt skifte til Everton for den spanske midtbanespiller.

Zidane skulle allerede før sommertransfervinduet have efterspurgt en større investering i en fornyet trup, men coronapandemien betød, at Real Madrid holdt sig på måtten og investerede minimalt på spillerkøb. 

Det betyder nu, at Zidane kun har en lille, lukket klike af spillere, som han faktisk stoler på og ønsker som sit fundament. Det drejer sig ifølge Sport om Ramos, Varane, Mendy, Casemiro, Valverde, Benzema og enkelte andre.

Det skulle være navnene, han ønsker at beholde. Spørgsmålet er, om han overlever længe nok som manager til at få sin vilje. Efter tirsdagens nederlag til Shakhtar Donetsk udtalte franskmanden, at han ikke selv kommer til at trække sig, men Real Madrid plejer ikke at udvise tålmodighed over for trænere, som ikke leverer resultater.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED