Zanka & Co. nedlagt af Chelsea på John Smith's Stadium

Af Jeppe Augustsen
11.08.2018 Kl. 15:52
N'Golo Kanté, Jorginho og Pedro stod for de tre mål i Chelseas 3-0-sejr over Huddersfield.

Mathias 'Zanka' Jørgensen og Philip Billing var med fra start for Huddersfield, mens Jonas Lössl så med fra bænken. Det samme gjorde Andrea Christensen for Chelsea.

Første halvleg var en meget lige affære, men efter 34 minutters spil bragte gæsterne sig i front. Willian fandt N'Golo Kanté på bagerste stolpe, der flugtede bolden i det lange hjørne til 1-0.

Få minutter senere var det tæt på en udligning, men Steve Mounie måtte se sit hovedstød blive afvist af stolpen.

Kort før halvleg fik gæsterne tildelt et straffespark, og det udnyttede Jorginho på sikker vis fra straffesparkspletten. Dermed gik The Blues til pause med en 2-0-føring.

I anden halvleg blev kampen definitivt lukket med ti minutter igen, da Pedro gjorde det til 3-0, som også blev kampens resultat.