AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:12:2019 13:16
XI: Årtiets bedste signings i Premier League

The Athletic har kåret det bedste hold bestående af de bedste signings fra de sidste 10 år.


Om en måned går vi ind i 2020, og dermed er et nyt årti gået.

I de seneste 10 år er der sket meget i Premier League, hvor der især er sket en stor udvikling på transferfronten. Her er summer kun steget for hvert år.

I den forbindelse har mediet, The Athletic, kommet med deres bud på et hold bestående af de bedste signings i dette årti.

Målmand: David De Gea 
Fra Atletico Madrid til Manchester United for £18,9 millioner i 2011

Sir Alex Ferguson missede kun tre kampe som United-manager. Én af dem var en kamp mod Scunthorpe i pokalturneringen tilbage i 2010. Der skulle han nemlig scoute David De Gea. Den spanske målmand havde en svær start, men efterfølgende har han været sublim i flere sæsoner og er i dag blandt de bedste målmænd i verden.

Højreback: Cesar Azpilicueta
Fra Marseille til Chelsea for £7 millioner i 2012

Der findes vel ikke en mere alsidig forsvarsspiller end spanieren, som også altid leverer på et højt niveau. Jose Mourinho har også tidligere udtalt, at et hold med 11 spillere som Azpilicueta kunne vinde Champions League.

Midtstopper: Harry Maguire
Fra Hull til Leicester for £17 millioner i 2017

På blot to år formåede Leicester at udvikle en spiller, som de endte med at få en profit på £63 millioner efter salget til Manchester United. 

Midtstopper: Virgil van Dijk
Fra Celtic til Southampton for £13 millioner i 2015

Liverpools køb af van Dijk blev en gamechanger for europæisk fodbold, men det bliver ikke skiftet til Liverpool, som han bliver valgt ud fra. Selvom han leverede fantastiske præstationer for Celtic, var det Southampton, der besluttede sig for at købe ham. Han endte med at blive en kæmpe profil, som de sendte solgte med en enorm profit.

Venstreback: Andy Robertson
Fra Hull til Liverpool for £8 millioner i 2017

Man kan lave gode handler hos nedrykkere, og det er Robertson også et bevis på. Han var ikke en stor signing og spillede ikke meget i det første halve år under Klopp, men efterfølgende har han taget alle med storm og er blandt de bedste backs i verden.

Central midtbanespiller: N'Golo Kanté
Fra Caen til Leicester for £5,6 millioner i 2015

Dette er muligvis den bedste signing. Fem år før skiftet til Leicester spillede han i den niende bedste række i Frankrig, og da Leicester skulle finde en erstatning for Cambiasso, fandt man Kanté, som de aldrig kommer til at fortryde. 

Central midtbanespiller: Fernandinho
Fra Shakhtar Donetsk til Manchester City for £30 millioner i 2013

Det er umuligt at undlade Fernandinho, hvis man ser på et stabilt højt niveau. Han er altafgørende for Guardiolas revolution, og selv som 34-årig er han vigtig for City.

Central midtbanespiller: David Silva
Fra Valencia til Manchester City for £24 millioner i 2010

Få år efter ejerovertagelsen i Manchester City skulle de sælge deres vision til nye spillere, og David Silva bed på. Han endte med at blive ligaens bedste spillere i dette årti, og man kan ikke undervurdere hans rolle for City-mandskabet. Når han spiller godt, spiller holdet godt.

Venstre offensiv kantspiller: Philippe Coutinho
Fra Inter til Liverpool for £7 millioner i 2013

Brasilianeren blev en kæmpe stjerne for Liverpool og ikke mindst Premier League. Det blev også bevist, da Liverpool solgt ham til Barcelona med en profit på £135 millioner.

Højre offensiv kantspiller: Eden Hazard
Fra Lille til Chelsea for £32 millioner i 2012

Interessen for belgieren var enorm, men det var Chelsea, der løb med underskriften. Det var en stor handel for The Blues, som også viste sig at blive en god investering. Når han var i spillehumør, kunne ingen forsvarsspillere følge med. Efter nogle gode sæsoner på Stamford Bridge var det på tide med et nyt eventyr, og Hazard skiftede til Real Madrid.

Angriber: Sergio Agüero
Fra Atletico Madrid til Manchester City for £38 millioner i 2011

Hvis man skal finde den bedste angriber i dette årti, er der ingen andre valgmuligheder end Sergio Agüero. I sin første sæson vandt han Premier League med Manchester City, hvor han scorede det afgørende mål. Han har altid leveret - både mod de mindre og store hold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED